Meer klanten met een Duits postadres

Voor Nederlandse bedrijven geldt de Duitse markt als een goede afzetmarkt. Nederlandse producten en diensten zijn populair, de Duitse economie draait prima en de Duitse consument vormt de 2e e-commerce markt van Europa.

In het geval u interesse heeft om te beginnen met zaken, of u wilt betere zaken doen op de Duitse markt, dan is het aan te bevelen om een Duits postadres te hebben. D-NL service kan en wil u hierbij graag van dienst zijn.

Waarom een Duits postadres?

Voor het verkrijgen van een Duits postadres is het niet noodzakelijk om een vestiging in Duitsland te openen. Een Duits postadres kan goed voor u uitpakken vanwege de volgende redenen.

Met een Duits postadres maakt u het mogelijk voor de Duitse consument, de Duitse overheid en Duitse bedrijven om u briefpost en documenten te sturen. De vermelding van een Duits adres bij uw bedrijf wekt bovendien vertrouwen bij de Duitse consument.

Mocht u een rekening willen openen bij een Duitse bank of een Duits telefoonnummer willen aanvragen, dan heeft u daar een postadres voor nodig.
U zou het hebben van een Duits postadres kunnen zien als een goede en goedkope manier om het uitbreiden van uw bedrijf naar de Duitse markt en consument te testen. Mochten de zaken nu zo goed lopen dat u in de toekomst besluit om ook een vestiging te openen, dan heeft u daar een adres in Duitsland voor nodig.

E-commerce

Zoals al eerder aangegeven vormt de Duitse consument de 2e e-commerce markt van Europa. In het geval u een webshop heeft, of een dienst via internet aanbied, zijn ook de volgende redenen belangrijk voor het bouwen van een succesvolle business in Duitsland.

U biedt de Duitse consument een retour adres dat ook weer vertrouwen opwekt.
Qua levertijd komt u hogerop de lijst te staan bij prijsvergelijking sites.
En als laatst maar zeker niet het minst belangrijk krijgt u een vermelding in het Duitse equivalent van de gouden gids. Met name met betrekking tot link building is het verstandig om een vermelding in deze gids te verkrijgen.

Bent u van plan om uw zaken naar Duitsland uit te breiden, dan is het raadzaam om contact op te nemen met D-NL service en het aanbod van onze diensten en mogelijkheden te bespreken.

Waarom
D-NL Service