Duitse loonzaken zijn complex en aan verandering onderhevig

Dat Nederlanders alleen in Nederland werkten (en andersom uiteraard) en werk als het ware ophield bij de grens van een land, is al lang verleden tijd. In Nederland bijvoorbeeld, werken Duitsers die de in Nederland geproduceerde producten in Duitsland aan de man en vrouw moeten brengen. Dit omdat verondersteld wordt dat dit de marktkansen behoorlijk vergroot. Aan de andere kant brengt deze manier van werken ook wat risico’s en extra werk met zich mee. Zo is het bij bepaald niet elk Nederlands bedrijf helder hoe het met het pensioenen en met de sociale zekerheid bij onze Oosterburen gesteld is en hoe het precies zit met loonbelasting. D-NL Service is de aangewezen partij dergelijke zaken voor rekening te nemen. Zij weten alles over deze materie en dus ook over de informatie die op loonstroken Duitsland hoort te staan.

Loonstroken Duitsland zijn ingewikkeld

De specialisten worden behalve als experts op het gebied van loonstroken in Duitsland gezien als een soort van externe HR-afdeling, speciaal dus voor de Duitse medewerkers. Bovendien kan een soort van kantoorservice geboden worden, dus voor zaken als een zakelijk adres in Duitsland, een Duits telefoonnummer of een vergaderzaal in Duitsland als daar zaken gedaan moesten worden. De werkzaamheden worden al ruim vijftien jaar op uitstekende verricht en dus mag D-NL Service gerust specialist genoemd worden.

Professionele wijze

Loonstroken Duitsland maar zeker ook andere onderdelen van de boekhouding zitten in Duitsland nogal gecompliceerd in elkaar. De wetten veranderen er bovendien voortdurend en ook gelden tal van specifieke en individuele voorschriften. De specialisten nemen Nederlandse werkgevers dit tijdrovende en ingewikkelde werk heel graag en op professionele wijze uit handen. De loonlijsten worden gemaakt, zoals ook zaken als de overdracht van de lonen, loonbelasting en bijdragen aan de sociale zekerheid voor rekening genomen worden. Ook Loonstroken Duitsland verschillen van die in Nederland, en dus worden ook de Loonstroken Duitsland door dit bedrijf gemaakt. Uiteraard valt het opmaken van een jaaropgave en eventueel een jaarrekening ook onder de werkzaamheden. Zo kan de Nederlandse ondernemer zich richten op ondernemen en hoeft er geen kostbare tijd verspild te worden aan papierwerk voor Duitse werknemers.

Waarom
D-NL Service